Värm ugnen till 225 grader. Börja med den picklade löken som du sedan ska toppa den färdiggräddade pizzan med. Strimla den röda löken så tunt som möjligt och lägg den i en skål. Pressa över limesaft och massera in detta i löken. Låt stå under tiden du gör pizzan. Strimla löken och stek den i olja eller smör med lite socker tills den är mjuk men inte fått för mycket färg. Bred ut tomatsåsen över knäckebrödet. Fördela löken över. Skiva tomaterna och lägg ut dessa. Dra isär köttet med en gaffel och fördela detta över pizzan. Krydda med lite salt och svartpeppar. Bryt mozzarellan i bitar och toppa pizzan med den och resten av den rivna osten. Grädda pizzan i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Kärna och gröp ur avokadon. Mosa fruktköttet med en gaffel och blanda med finhackad chili, rikligt med salt och limesaft. Klicka ut guacamole och fördela picklad lök över den nygräddade pizzan. Avsluta med färsk koriander. Servera genast.